Webinars over PADI eLearning!

elearning-headerWereldwijd is eLearning bezig aan een grote opmars. Deze groei is ook te zien in onze gebieden.

Een aantal PADI Retail leden hebben na het volgen van een webinar over eLearning de voordelen ingezien en zijn deze manier van lesgeven gaan invoeren binnen hun totaalpakket. De feedback die wij krijgen van hen is zeer positief. Het verschaft extra tijd, die men kan gebruiken voor andere belangrijke zaken, die er altijd zijn binnen het duikcentrum.

Belangrijk bij eLearning is wel, dat je het persoonlijke contact zo snel mogelijk weet te realiseren en de studenten uitnodigd voor een bezoek aan het duikcentrum. eLearning heeft mogelijkheden, die in deze behoefte kunnen voorzien. Deze en andere aspecten komen aan bod tijdens het webinar “Alles wat je weten moet over PADI eLearning” . Deze webinars staan gepland voor de woesdagavond op 11 en 18 september 2013 om 20.00 uur. Het webinar bestaat totaal uit twee delen. Deel één zal ingaan op de inrichting van je virtuele klaslokaal en marketing via je website. Deel twee gaat in op wat de student te zien krijgt en hoe je met je online studenten kunt communiceren.

Heb je interesse om wat meer inzicht in eLearning te krijgen? Schrijf je dan zo snel mogelijk via de onderstaande links in! Wij spreken jullie online!

Registratie deel één – Hier klikken!

Registratie deel twee – Hier klikken!

One thought on “Webinars over PADI eLearning!

Leave a Reply