Vraag op de valreep nog een exclusieve ‘50e verjaardag’-versie van je brevetpas aan

Sommige dingen maak je maar eens in je leven mee: de komeet van Halley bijvoorbeeld, en een speciaal brevetpasje met opdruk van de 50e verjaardag van PADI. Alleen PADI-leden die in 2061 waarschijnlijk nog in leven zijn krijgen de komeet mogelijk nog te zien. Maar iedereen die dit bericht leest kan nog vóór het einde van het jaar het zwarte, exclusief voor leden, ‘50e verjaardag’-brevetpasje aanvragen. Los van de onbetwiste allure van het pasje, is er een aantal andere redenen om je huidige brevetpas te vervangen.

pro_50th-jpg

Allereerst (degenen die de komeet nog verwachten te kunnen zien kunnen deze reden overslaan) om dezelfde reden als dat je van Facebook een melding ontvangt om je profielfoto te updaten omdat je foto al minimaal vijf jaar hetzelfde is. Je voorkomt hiermee dat je niet meer wordt herkend als naar je duikpas gevraagd wordt en in verlegenheid wordt gebracht als dit je als reisleider van een groepje duikers overkomt. Vergelijk jezelf in de spiegel met de foto op je pas en beoordeel of jij jezelf nog wel van de foto herkent.

old-card

Een tweede reden is het goede voorbeeld geven: als jij je pasje vernieuwt en andere mensen dit laat zien, zullen klanten geneigd zijn ditzelfde te doen. Zorg er trouwens ook voor dat je beschikt over een eCard en dat je deze gebruikt (leden die hun lidmaatschap hebben verlengd, en een account bij ScubaEarth hebben, hebben toegang tot gratis eCard’s). Vergeet niet dat vervangingspasjes tevens een inkomstenbron zijn.

Ten derde kun je iets goeds voor het onderwaterwereld doen – er is een speciale ‘50e verjaardag’-versie met opdruk van Project AWARE als je daarnaast een donatie doet. En je weet het, die donatie wordt gebruikt voor iets goeds.

Het zwarte, exclusief voor leden, ‘50e verjaardag’-brevetpasje van PADI was zo populair dat het drie maanden te vroeg al uitverkocht was; de pasjes zijn opnieuw besteld zodat er de rest van het jaar voldoende zouden moeten zijn maar dit is echt de laatste kans om zo’n speciaal pasje aan te vragen. Surf naar de PADI Pros’-pagina voor meer informatie en om het pasje te bestellen.

The post Vraag op de valreep nog een exclusieve ‘50e verjaardag’-versie van je brevetpas aan appeared first on PADIProsEurope.