Voordeel voor PADI Pro’s #7: hulpmiddelen voor de PADI ProChek en de DiveChek

Als PADI-professional met een geldig lidmaatschap kun je via de PADI Pros’-pagina je voordeel doen met zowel de PADI ProChek™ als de PADI DiveChek™.

PADI ProChek™

Je kunt de ProChek™ gebruiken om bijzonderheden op te vragen over andere PADI-leden waar je mee samen wilt werken, of je potentiële cursisten jouw eigen gegevens laten inzien om ze direct gerust te stellen wat betreft jouw kwalificaties als PADI-professional.

De ProChek™ staat onder ‘Online Services’ op de PADI Pros’-pagina. Voer een lidmaatschapsnummer in van een PADI-professional en bekijk wat het hoogst behaalde brevet is, en in welk jaar voor het laatst het lidmaatschap is verlengd.

prochekDeze informatie kan ook onderweg via de PADI App (gratis te downloaden op mobiele apparatuur met iOS of Android) of via de website PADI.com worden bekeken.

PADI DiveChek™

Wanneer je klanten hebt die hun brevet niet bij zich hebben, dan kun je met de online DiveChek™ eenvoudig hun gegevens controleren en daarmee waardevolle duiktijd besparen.

De DiveChek™ staat onder ‘Online Services’ op de PADI Pros’-pagina. Voer de volledige naam en de geboortedatum van je klant in, en je kunt de hele brevethistorie inzien, datum wanneer de cursus is afgerond en bij welk PADI-lid/duikcentrum.

Je kunt de DiveChek™ 365 dagen per jaar, 24/7 gebruiken. De gegevens over je klanten zijn daarom direct te controleren, zonder dat je hoeft te wachten op eventuele vervangende brevetpassen, en zonder dat je contact met een PADI-kantoor hoeft op te nemen.

divechek-example

The post Voordeel voor PADI Pro’s #7: hulpmiddelen voor de PADI ProChek en de DiveChek appeared first on PADIProsEurope.