Voordeel voor PADI Pro’s #6: PADI Pro’s-pagina Vacaturebank

Go_Pro_CAY07_1136_TS_KingWorld_LG

Ben je op zoek naar een droombaan in de duikbranche? Zo ja, breng dan een bezoek aan de vacaturebank (een van die vele fantastische voordelen die er zijn voor PADI-leden met een geldig lidmaatschap).

De vacaturebank vind je in het onderdeel ‘Classifieds’ op de PADI Pros’-pagina. Het is een overzicht van de laatste vacatures over de hele wereld – van banen als duikgids of functies om les te geven, tot aan administratieve functies, bootbemanning, onderhoud van uitrustingen en nog veel meer. Er is ook een onderdeel over de mogelijkheden voor het kopen of verkopen van bestaande duikcentra, resorts en/of boten.

Met de vacaturebank kun je ook jouw eigen oproep plaatsen waarin je je aanbiedt als PADI-professional in de duikbranche. Daarnaast kun je er de laatste vacatures zien die er bij jouw regionale PADI-hoofdkantoor zijn.

Loop de kans om je droombaan te vinden niet mis – zorg dat je jouw lidmaatschap voor 2016 hebt verlengd en kijk regelmatig op de vacaturebank voor de nieuwste vacatures!

Klaar om je lidmaatschap te verlengen? Klik hier om je lidmaatschap online te verlengen, stuur een e-mail aan de klantenservice (customerservices.emea@padi.com) of neem telefonisch contact op (+44 (0)117 3007234)

The post Voordeel voor PADI Pro’s #6: PADI Pro’s-pagina Vacaturebank appeared first on PADIProsEurope.