Verbetering van de levering van The Undersea Journal

UJ-560x200

Het vlaggenschip onder de PADI-publicaties, The Undersea Journal, ondergaat een digitale transformatie. Vanaf de uitgave voor het eerste kwartaal 2016 wordt The Undersea Journal getransformeerd naar een hoofdzakelijk digitale uitgave. Dit is van toepassing op alle PADI-leden met een postadres buiten de Verenigde Staten. Door deze verandering kan rechtstreeks toegang worden verkregen tot het laatste nieuws en de laatste updates en cursusstandaarden van PADI. Lange wachttijden voordat jij in het bezit bent van de uitgave zullen tot het verleden gaan behoren. The Undersea Journal wordt via het populaire platform Zinio verspreid en is toegankelijk vanaf de digitale apparatuur van jouw keuze. Zodra je het bestand hebt gedownload kun je de uitgave online of offline doornemen – aan jou de keuze.

Naast snellere levering zorgt de transformatie naar een digitale uitgave van The Undersea Journal ook voor een bijdrage aan de toewijding van de PADI-organisatie ten aanzien van groen en duurzaam, en draagt het bij aan bescherming en behoud van onze planeet.

De inhoud van The Undersea Journal verandert niet. Het blijft bestaan uit de onderdelen die je verwacht, zoals de laatste updates uit de duikbranche, erkenning van leden, berichtgeving over wat op natuur- en milieugebied is bereikt, zakelijke cursussen en cursusstandaarden. Ook het Training Bulletin blijft een onderdeel: verplicht leesvoer voor alle PADI-leden.

Mocht je er de voorkeur aan geven The Undersea Journal in gedrukte vorm te blijven ontvangen, dan kun je op elke moment jouw voorkeur wijzigen. Dit doe je in het “Preference Center” in de sectie “Your Account” op de PADI Pros’-pagina. Het kan zijn dat een wijziging van digitale naar papieren levering niet ogenblikkelijk wordt doorgevoerd. Adresetiketten voor levering via post worden namelijk zes weken van tevoren al geprint.

Volgende week kun je een e-mailbericht verwachten waarin staat dat The Undersea Journal digitaal voor je klaar staat. Toegang tot het magazine vanaf het digitale apparaat van jouw voorkeur is heel eenvoudig. Op je computer klik je gewoon op de link in het e-mailbericht. Vervolgens maak je een account aan op Zinio (mocht je die nog niet hebben) en dat is het. Als je gebruik maakt van mobiele apparatuur download je de Zinio app. Deze vind je in de app-stores van Android, Apple en Microsoft. Ga naar het Help Center van Zinio voor meer informatie over hoe toegang te krijgen tot jouw magazines.

De digitale versie van The Undersea Journal is de nieuwste digitale transformatie van PADI-producten en -diensten die jou als duikprofessional helpen bij je successen. Neem voor vragen ten aanzien van The Undersea Journal contact op met de klantenservice van PADI.

The post Verbetering van de levering van The Undersea Journal appeared first on PADIProsEurope.