Sneller te downloaden Digitale brevetteringsbundels nu beschikbaar

Om gebruikers met beperkte internetverbinding tegemoet te komen is de digitale Open Water Diver-brevetteringsbundel – Offline (Engels), artikelnr. 60460-1, aangepast. Deze thuisstudiebundel is er nu in twee downloadopties: 1) de PADI Open Water Diver Touch™, één groot bestand met daarin video’s geïntegreerd, en 2) een digitaal PADI Open Water Diver-handboek, waarin de quizzen en examen samen met de kennistoetsen zijn ‘embedded’. Zodra de gebruiker een verbinding met het internet heeft kan deze versie worden opgeslagen en de gegevens kunnen worden geüpload. Cursisten behouden toegang tot de digitale versies van de Recreational Dive Planner (RDP-tabel) en eRDPML™. De PADI Open Water Diver-video met hoge resolutie is nu ook los van de Touch beschikbaar en kan worden gedownload in zes losse bestanden van lage resolutie (inclusief de inleiding en vijf hoofdstukken).

Cursisten hebben de optie om alle twee de versies van de digitale brevetteringsbundel (offline studiematerialen), afhankelijk van hun internetaansluiting en opslagcapaciteit van hun apparaat te downloaden. Aangezien de bestandsgrootte van de losse video’s en handboek kleiner is, zijn de bestanden zelfs bij een langzame internetverbinding snel te downloaden. Daarnaast kunnen gebruikers de bestanden afzonderlijk of allemaal tegelijk downloaden wat hen nog meer flexibiliteit biedt als zij de studiematerialen willen benaderen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

V: Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de twee versies van dit product?
A:
De Open Water Diver Touch, met geïntegreerde video’s van hoge resolutie, moeten als één bestand worden gedownload. Dit kan het beste met een snelle internetverbinding. De meer compacte optie met losse bestanden bestaat uit het Open Water Diver-handboek en de zes gecomprimeerde Open Water Diver-videobestanden. Cursisten kunnen steeds slechts één video downloaden of alle zes gelijktijdig (afhankelijk van beschikbare bandbreedte en tijd).

V: Hoe kan een cursist aan dit product komen?
A:
Zodra nieuwe en bestaande cursisten hun digitale Open Water Diver-brevetteringsbundel (offline) hebben geregistreerd en in de PADI Library App hebben ingelogd, hebben zij toegang tot beide versies. Ze krijgen dan de volgende onderdelen te zien:

 • Begin hierinstructies over hoe te beginnen
 • PADI Open Water Diver Touch (hoge-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-handboek
 • PADI Open Water Diver-video – Inleiding (lage-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-video – Section 1 (lage-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-video – Section 2 (lage-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-video – Section 3 (lage-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-video – Section 4 (lage-resolutiebestand)
 • PADI Open Water Diver-video – Section 5 (lage-resolutiebestand)
 • eRDPML (digitale versie)
 • RDP-tabel – metrieke stelsel (digitale versie)
 • RDP-tabel – Britse stelsel (digitale versie)

V: Zijn er instructies hoe je het handboek kunt doornemen en hoe je de video’s in lage resolutie kunt bekijken?
A:
Ja. De tweede bevestigingsmail die naar cursisten wordt gestuurd bevat instructies over hoe het product te openen. Ook bevat de mail informatie over de twee opties. Het ‘Begin hier’-onderdeel bevat eenvoudige stap-voor-stap-instructies over hoe je kunt beginnen. Daarnaast is er aan het begin van het digitale handboek informatie te vinden over de mogelijkheid om de video’s te streamen of te downloaden.

V: Kan een cursist met een bepaalde versie (hoge of juiste lage resolutie) van start gaan om vervolgens met een andere versie door te gaan zonder ingevoerde gegevens kwijt te raken?
A:
Ja, maar zodra een bepaalde versie geselecteerd is wordt wel aanbevolen om tijdens de cursus de bij aanvang gekozen optie te blijven hanteren. Als een cursist toch van versie wil veranderen worden de uitslagen van de kennistoetsen, quizzen en het examen, mits deze door de cursist zijn gemaakt en ingediend, opgenomen in het eDossier.

V: Hoe snel komt deze lage-resolutieversie in andere talen beschikbaar?
A:
In het derde kwartaal van 2017 komen de vertaalde studiematerialen in diverse talen beschikbaar.

The post Sneller te downloaden Digitale brevetteringsbundels nu beschikbaar appeared first on PADIProsEurope.