ReActiveer de brevetten van je cursisten – Ontvang 5 PADI ReActivate-producten voor de prijs van 4

ReActivate_header_Stride_600x250

Wij hebben een 5=4 aanbieding voor de PADI ReActivate-producten. Aarzel dus niet en vul direct je voorraad aan. Let op: de korting wordt niet automatisch doorberekend bij het plaatsen van je bestelling. Neem daarom contact op met het verkoopteam, via e-mail sales.emea@padi.com of telefonisch +44 (0) 117 300 7234 , om van deze aanbieding gebruik te kunnen maken.

Wat houdt het PADI ReActivate™-programma in?

Het PADI ReActivate-programma is een handig opgezet programma dat is ontworpen om bestaande gebrevetteerde duikers die al een tijdje niet gedoken hebben te stimuleren hun vaardigheden op te frissen en terug te keren naar de duiksport.

Hoe werkt het programma?

Het ReActivate-programma bestaat uit twee onderdelen”een theoriedeel (opfrissen van kennis) en een praktijkdeel (opfrissen van vaardigheden in het water). Om in aanmerking te komen voor een vervangende brevetpas die is voorzien van een ReActivate-datum moet de duiker beide onderdelen met goed gevolg hebben afgerond. Hoewel sommige duikers ervoor zouden kunnen kiezen alleen het theoriedeel te volgen, stimuleert het programma alle deelnemers om beide onderdelen toe doen.

Waarom zou je een verloren brevetpas van een cursist vervangen als je die kunt ReActiveren? Stimuleer duikers hun kennis en vaardigheden op te frissen zodat ze een nieuwe brevetpas met ReActivate-datum kunnen aanvragen.

Wat als een duiker een brevetpas moet vervangen maar alleen maar de helft van het ReActivate-programma heeft gevolgd?

Een duiker kan op elk moment een vervangende brevetpas aanvragen, maar krijgt pas een brevetpas met een ReActivate-datum wanneer het volledige programma is afgerond.

Hoe kan een lid een PADI ReActivate Touch/online product aanschaffen en de unieke code verwerven?

Het duikcentrum of de duikinstructeur kan het product kopen bij een PADI-verkoopvertegenwoordiger of via de PADI-webwinkel.

Hoe kan een klant een PADI ReActivate Touch/online product aanschaffen en de unieke code verwerven?

De duikcursist moet inloggen op de ReActivate-webpagina op padi.com, de gevraagde gegevens invullen, een duikcentrum of resort uitkiezen, en een brevetpas kiezen die in aanmerking komt om te “ReActiveren”. Je kunt je cursisten ook een link sturen waarmee ze direct jouw duikcentrum kunnen kiezen.

Hoe kun je die link toevoegen?

Kopieer onderstaande link. Voeg je Store-nummer toe, en gebruik die link op je website of voeg hem toe in je digitale nieuwsbrief.

apps.padi.com/scuba-diving/shopping-cart/product/productAffiliation?ProductId=B4956EA2-9985-4356-A9DA-42BEF212D8D8&StoreNumber=YOURSTORENUMBERHERE

The post ReActiveer de brevetten van je cursisten – Ontvang 5 PADI ReActivate-producten voor de prijs van 4 appeared first on PADIProsEurope.