Project AWARE: Zet jouw ondersteuning aan de oceaan voort

Mask StrapDe duikgemeenschap en PADI-Pro-leden in het bijzonder spelen een cruciale rol als het gaat om significante verbetering voor bescherming van de wereldzeeën.

Project AWARE, PADI’s partnerorganisatie als het om het milieu gaat, is toegewijd wat betreft het verstrekken van hulpmiddelen en aan PADI Pro’s voor campagnes en activiteiten die een bijdrage leveren aan het zorgen voor een gezonde oceaan voor toekomstige generaties.

Jouw gift* en voortgezette ondersteuning aan bescherming van de oceanen via je PADI-lidmaatschapsverlenging helpt Project AWARE bij het behalen van successen op het gebied van beschermende maatregelen voor een mooiere toekomst voor haaien en roggen en voor bescherming van onderwaterleven tegen afval in zee.

FEIT: Jouw bijdrage zorgt ervoor dat Project AWARE belangrijke politieke vooruitgang kan helpen boeken voor gezonde populaties haaien en roggen.

FEIT: Verstrikking in afval in zee is een bedreiging voor bultrugwalvissen en vele andere zeezoogdieren. Sinds 2011 zijn via Dive Against Debris (Duiken Tegen Afval) ruim 1.500 meldingen gedaan van zeedieren die verstrikt zaten.

AWARE Card Instructor

Wil je de nieuw Project AWARE-pas nu al ontvangen? Verleng je ondersteuning aan de wereldzeeën en kies de nieuwe Project AWARE-versie als brevetpas en doe vandaag nog een donatie* als je je PADI-lidmaatschap verlengt!

Hartelijk dank voor het voortzetten van jouw ondersteuning aan de oceanen via je PADI-lidmaatschapsverlenging.

* Gevers van €15/£15/CHF20 of meer ontvangen als speciale dankbetuiging een nieuwe versie van de Project AWARE-maskerband (met bultrugwalvis, beperkte oplage).

This entry was posted in Project AWARE and tagged by Project AWARE. Bookmark the permalink.

About Project AWARE

Project AWARE is een wereldwijde beweging van duikers die bijdragen aan bescherming van de oceanen - elke duik weer. Project AWARE richt zich op de belangrijke problemen zoals bedreigde haaiensoorten en afval in zee, en zorgt ervoor dat duizenden duikers in meer dan 180 landen het heft in handen nemen om samen te werken aan een schone, gezonde oceaanplaneet waarin het wemelt van het onderwaterleven. Project AWARE Foundation is een erkende non-profitorganisatie.