Project AWARE: Vieren #GivingTuesday

PADI doet iets terug voor de oceaan bij de viering van #GivingTuesday op 3 december – een internationale dag om vrijgevigheid te vieren. Om het begin van de feestdagen in te luiden zal PADI alle donaties aan Project AWARE aanvullen tot maximaal $10.000,-.

En iedereen die vóór 1 januari 2014 een bedrag van $150, €125, of £100 doneert, wordt beloond met een eco-verantwoord T-shirt van Project AWARE waarmee jij je betrokkenheid kunt tonen.

PADI’s toewijding aan #GivingTuesday is een gloednieuw initiatief en wij moedigen alle duikcentra en PADI-duikers aan ook iets terug te doen voor de oceaan en #GivingTuesday voor jou een dag voor onze oceaanplaneet te maken.

Het is nu de juiste tijd om de oceaan te beschermen. www.projectaware.org/give

#GivingTuesday Project AWARE PADI match giving poster

Hoe kun je iets terugdoen op #GivingTuesday?

  1. Geef – alle donaties, klein of groot, zijn cruciaal voor onze volgende overwinning voor de oceanen.
  2. Bekijk onze volledig NIEUWE videoOcean Protection Starts with You” en laat je informeren over hoe jouw donatie een fantastische investering wordt voor de toekomst van de oceanen.
  3. Laat jouw toewijding voor #GivingTuesday tot uiting komen door een foto te nemen, deze te taggen als #unselfie, #GivingTuesday en #projectaware, en de foto uiterlijk 4 december te delen op Facebook, Twitter of Instagram!
  4. Besteed je vrije tijd en ga in december duiken voor Dive Against Debris (duiken tegen afval)

Alle PADI-duikers en PADI Pro’s die Project AWARE ondersteunen: hartelijk dank. Blijf op de hoogte van meer berichten van Projecten AWARE over hoe je betrokken kunt blijven.

Leave a Reply