PADI wint voor de 18e keer de Tauchen Award

Tauchen Award 2016Voor het achttiende jaar op rij is PADI erkend als beste organisatie voor duikopleidingen. Ieder jaar kiezen duikers en lezers van Tauchen Magazine via 17 verschillende categorieën hun favoriet in de duikbranche. PADI is de enige organisatie die sinds de introductie van deze prijs ieder jaar onafgebroken op de eerste plaats heeft gestaan.

De prestigieuze Tauchen Awards werden op 30 januari 2016 uitgereikt op de duikbeurs van BOOT te Düsseldorf, Duitsland. PADI won de felbegeerde bronzen dolfijn. De andere genomineerde organisaties waren SSI en VDST.

“Deze toekenning stemt ons bijzonder tevreden want dit jaar bestaat PADI 50 jaar”, aldus Mark Spiers, vice president van PADI EMEA. “Door de inzet en passie van de PADI-professionals is PADI alweer een halve eeuw lang “the way the world learns to dive”. Deze award is een erkenning voor het uitstekende werk dat PADI-professionals elke dag weer over de hele wereld verrichten.”

Alle winnaars en genomineerden kun je terugvinden op de Duitstalige website http://www.tauchen.de/news/die-sieger-der-tauchen-awards-2016/.

The post PADI wint voor de 18e keer de Tauchen Award appeared first on PADIProsEurope.