PADI viert haar 25 miljoenste brevet!

De laatste 50 jaar heeft PADI duikers in elke uithoek van de wereld getraind. Met rasse schreden naderen we nu het 25 miljoenste brevet!

Om de 50 ongelooflijke jaren als The Way the World Learns to Dive® te vieren, nodigen we de duiker met brevetnummer 25.000.000 uit om met ons mee te gaan op de droomreis naar het Groot Barrièrerif van Australië.

winddreamdive_new

Als jij de brevetterende instructeur van dit mijlpaalbrevet bent mag je ook je koffers pakken om samen met je cursist en zijn/haar duikbuddy dit gedenkwaardige moment te vieren.

ONTDEK HET GROOT BARRIÈRERIF VAN AUSTRALIË

Het Groot Barrièrerif, het grootste individuele stelsel van levende organismen van de wereld, bestaat uit bijna 2900 afzonderlijke riffen, 600 continentale eilanden en 300 koraaleilanden. Duikers bewonderen het rif vanwege dienst biodiversiteit en schoonheid. Het rif herbergt een fantastische verzameling zeeleven waar onder schildpadden, roggen en zelfs dwergvinvissen.

De feestelijke activiteiten omvatten:

  • Drie nachten aan boord van de Spoilsport van Mike Ball Dive Expeditions voor een duikavontuur op het Groot Barrièrerif
  • Retourticket (economy) naar Cairns, Australië
  • Vier nachten verblijf in Cairns, Australië
  • Dagtrip naar het Daintree-regenwoud, een werelderfgoedplek

The post PADI viert haar 25 miljoenste brevet! appeared first on PADIProsEurope.