PADI ReActivate Toolbox Tip #2 – E-mailvoetteksten

iPad-ReActivate CoverOp de PADI Pros’-pagina vind je een keuze uit te downloaden PADI ReActivate-marketingmaterialen. Door deze hulpmiddelen in te zetten kun je de aandacht (her)winnen van niet alleen een enorm groot marktpotentieel aan inactieve duikers maar ook van die mensen die gewoon hun vaardigheden voorafgaand aan een duikreis of een vervolgcursus willen opfrissen.

Toolbox Tip #2

Neem een e-mailvoettekst over PADI ReActivate op in je reguliere nieuwsbrieven of e-mailberichten die je naar duikers stuurt om hen te informeren over aankomende duikreizen, evenementen of cursussen. Benadruk in slechts een beknopte, korte regel dat het PADI ReActivate-programma bij hen die een duikreis aan het plannen zijn of hun volgende cursus aan het boeken zijn, kan zorgen voor een enorme opkikker van het zelfvertrouwen. Het programma kan zelfs voor duikers die onlangs nog gedoken hebben erg nuttig zijn als zij lange tijd niet de kans hebben gehad om enkele basisvaardigheden te oefenen!

Onthoud dat je door EVE (software voor duikcentra) in te zetten zeer gerichte e-mailcampagnes automatisch en met het grootste gemak kunt uitsturen. Bekijk deze video voor meer tips of neem contact op met je PADI-regiomanager.

Klik op de volgende e-mailvoetteksten om deze te downloaden voor gebruik in je communicatie-uitingen:

ReActivate_EmailBanner

ReActivate_EmailBanner2Voor meer marketinghulpmiddelen surf je naar de PADI Pros’-pagina > Toolbox > Marketing waar je “PADI ReActivate” uit het overzicht selecteert.

Over PADI ReActivate:

Een PADI® Worldwide-onderzoek onder bijna 400.000 PADI-duikers toonde aan dat 97% van alle inactieve duikers wel weer willen gaan duiken. De uitdaging zit ‘m erin om deze duikers te bereiken aangezien zij niet altijd duiktijdschriften lezen of duiksites bezoeken. PADI zet enkele marketingresources in om deze enorme potentiële markt op een proactieve en suggestieve manier te benaderen.

PADI ReActivate™ is een revolutionair programma dat speciaal is ontwikkeld om inactieve duikers te stimuleren en begeleiden om weer het water in te duiken. Maar ook om duikers die wel regelmatig duiken een mogelijkheid te bieden hun vaardigheden te oefenen en op te frissen.

Door online theorie en een sessie in het water als maatwerk te combineren biedt het PADI ReActivate-programma zowel recreatief duikers als duikprofessionals een flexibele, gebruiksvriendelijke en interactieve manier om hun vaardigheden en kennis op te vijzelen. Het programma is beschikbaar voor tablet-pc’s (Touch) die draaien op iOS of Android, en voor de PC of Mac (Online). Zodra de duiker het programma afrondt ontvangt hij een vervangingsbrevetpas waarop de ReActivate-datum vermeld staat.

The post PADI ReActivate Toolbox Tip #2 – E-mailvoetteksten appeared first on PADIProsEurope.

Leave a Reply