PADI-kantoren vernieuwen dienstverlening en geven een boost aan de toch al allerbeste ledenervaring

PADI_50th_logoDe sturing op één kanaal met gespecialiseerde ondersteunende teams is nog maar het begin om de PADI-leden in 2016 te ondersteunen bij hun succes.

Heb je wat opgevangen over veranderingen bij PADI? Dat kan kloppen! De PADI-organisatie heeft wereldwijd vernieuwingen doorgevoerd op de regionale hoofdkantoren om de toch al ongeëvenaarde dienstverlening en ondersteuning voor PADI-leden nog verder te verbeteren. Als onderdeel van een dynamisch initiatief om in 2016 vol in te zetten op het aantrekken van nieuwe duikers, zijn de veranderingen gericht op het stroomlijnen van de afdelingen waardoor de dienstverlening aan leden via één kanaal en via de oprichting van toegewijde regionale teams kan plaatsvinden. Jij krijgt hiermee op maat gemaakt advies en ondersteuning aangeboden.

Specialisten voor regio’s en territoria – het kan allemaal met slechts één telefoontje
Stel: je wilt PADI Freediver™ toevoegen aan je cursusaanbod. Je hebt vragen over hoe je aan een kwalificatie als Freediver Instructor kunt komen, je moet wat materiaal bestellen voor de Freediver-cursussen, en je bent op zoek naar tips over hoe je mogelijke Freediver-cursisten kunt benaderen. Voorheen moest je voor het krijgen van antwoorden op dit soort vragen drie verschillende PADI-afdelingen benaderen – nu niet meer. Door de anders ingerichte PADI Territory-teams kun je het nu met slechts één telefoontje af. PADI Territories worden aangestuurd door Territory Directors – veteranen uit de bedrijfstak met jarenlange ervaring in de duikbranche die toegerust zijn om de ondersteuning te geven die jij nodig hebt om succesvol te zijn. Elk territorium (territory) wordt ondersteund door meerdere teams van regionale managers en regionale training consultants. Jouw regionale team is zeer goed op de hoogte van de unieke successen en uitdagingen in jouw regio, heeft verstand van zowel de PADI-cursusrichtlijnen als de nieuwste producten en diensten, en is toegewijd om jou te ondersteunen in zakelijke groei.

PADI definieert met de introductie van de afdeling PADI Customer Relations (klantrelaties). ook de dienstverlening aan leden opnieuw. PADI Customer Relations brengt ondersteuning voor cruciale zakelijke diensten samen, zoals vragen over duikbrevetteringen, update van lidmaatschapsstatussen, ondersteuning van digitale producten, en andere klantbehoeften. Door het samenvoegen van deze dienstverlening waar voorheen meerdere afdelingen met overlappende verantwoordelijkheden bij betrokken waren, is de effectiviteit toegenomen en krijg jij op een vereenvoudigde manier de speciale service en hulp wanneer je die nodig hebt.

Groei en voorspoed van de duikbranche door te investeren – Hier moeten we het over hebben
PADI staat aan het begin van de viering van het 50-jarig jubileum. De focus van de organisatie ligt niet op successen die in het verleden zijn behaald maar op de voorspoed van jou en jouw collega-PADI-leden voor de komende 50 jaar. De PADI-kantoren investeren tot nu toe meer dan ooit in ongeëvenaard marktonderzoek voor acquisitie en behoud van duikers, en voor het verbeteren van de duikervaring. PADI heeft bijvoorbeeld McKinsey & Company, een zeer vooraanstaand internationaal adviesbureau, ingeschakeld voor ondersteuning bij kwalitatief en kwantitatief onderzoek naar het identificeren van nieuwe mogelijkheden voor groei van de duikbranche. Blijf op de hoogte want PADI zet die onderzoeksresultaten om in actie teneinde jou meer duikers te bezorgen.

PADI-leden – The Way the World Learns to Dive
Al vijftig jaar heeft de PADI-familie zich voortdurend ontwikkeld qua duikervaring om ongeëvenaarde duikcursussen te kunnen bieden die door de best ondersteunde instructeurs en duikcentra worden gegeven. Terwijl we het hele jaar door zullen genieten van dit gouden jubileum, blijven we bij PADI zowel de ervaringen van leden als duikers ontwikkelen, en zullen we aantonen dat jij en je collega-PADI-leden de beste en modernst uitgeruste professionals in de bedrijfstak zijn, en laten we zien dat het met PADI de manier is waarop de wereld leert duiken.

The post PADI-kantoren vernieuwen dienstverlening en geven een boost aan de toch al allerbeste ledenervaring appeared first on PADIProsEurope.