PADI Business Academy brengt 2016 tot een goed einde

blog-header

Eind november 2016 vond op het PADI-hoofdkantoor in Bristol een zeer speciaal evenement plaats. Eigenaren en bedrijfsleiders van duikcentra uit de gehele EMEA-regio kwamen bijeen voor de tweedaagse PADI Business Academy (PBA), het spraakmakende marketingprogramma dat zich richt op acquisitie en strategieën en tactieken voor behoud van klanten. Om de multiculturele omgeving waaraan PADI zijn kracht ontleent goed weer te geven, werd deze bijzondere PBA door vakkundige medewerkers en regiomanagers van PADI simultaan vertolkt in vijf talen (Spaans, Frans, Engels, Italiaans en Duits).

Drieëndertig internationale aanwezigen namen deel aan een reeks presentaties en workshops. Tegen het eind van het programma hadden zij inzicht gekregen in, en hands-on ervaring opgedaan met de nieuwste platforms voor social media, marketing- en bedrijfsvoeringstrategieën, een bezoek gebracht aan het PADI-kantoor, en waren zij in de gelegenheid gesteld nader kennis te maken met medewerkers van PADI.

Naast een nieuwe kijk op social media, verbeteringen voor de website en CRM, bestond de PBA van 2016 uit nieuwe, hypermoderne presentaties zoals online adverteren, e-mailmarketing en meer. Aangezien de technieken voor marketing en bedrijfsontwikkeling continu veranderen en verbeteren, kregen de aanwezigen de gelegenheid waardevolle vaardigheden op te doen om niet alleen hun eigen PADI-duikcentrum maar de gehele duikbranche te laten groeien.

De PBA was voor eigenaren van PADI-duikcentra ook een kans om tijdens de avondbijeenkomsten andere duikcentrumeigenaren te ontmoeten en om in contact te komen met mensen uit de hele EMEA-regio. Hierdoor werden de banden binnen de PADI-gemeenschap nog verder aangehaald.

Wil je gebruik maken van de kracht? PADI Business Academy (PBA) is het krachtige en zeer succesvolle hulpmiddel voor zakelijke ontwikkeling die alleen toegankelijk is voor PADI-leden. Houd de PADI Business Academy voor 2017 in de gaten. De planning is binnenkort beschikbaar.

The post PADI Business Academy brengt 2016 tot een goed einde appeared first on PADIProsEurope.