PADI brengt voor zijn leden het duiken naar de wereld

Het PADI-team is altijd hard bezig om het duikwoord te verspreiden en zo meer klanten te stimuleren om via PADI-duikcentra en -resorts de levensstijl van duiken te ontdekken. Toegewijde specialisten op het vlak van public relations en marketing staan voortdurend in contact met de media, zijn bezig de levensveranderende mogelijkheden en avonturen die duiken biedt te promoten, en laten zien hoe makkelijk het is om te beginnen met duiken. Het resultaat? PADI heeft in 2016 via verschillende media en advertenties wereldwijd ruim twee miljard consumenten bereikt; dit bereik kan uitgedrukt worden in een mediawaarde van meer dan 7 miljoen Amerikaanse dollars – het bedrag in dollars als deze publiciteit gekocht zou moeten worden.

22Mar17 PADI Media Reach Graphic

“PADI is zich voortdurend bezig zich op te stellen voor duikers en niet-duikers, en laat duiken op de beste manier zien om mensen ertoe te bewegen zich met deze prachtige sport in te laten”, aldus Kristin Valette, PADI Worldwide Chief Marketing & Business Development Officer.

Het PADI-mediateam zit alweer vol in 2017, door duikmogelijkheden over de hele wereld te promoten om de duikbranche te laten groeien, door al de fantastische duikervaringen te delen en door meer ambassadeurs te werven voor het helpen beschermen van onze wereldzeeën. Vandaag de dag zien prominente media PADI als autoriteit in de duikwereld, wat speciale artikelen oplevert in media zoals: The New York Times, TravelChannel.com, USAToday.com, cntraveler.com, HuffingtonPost.com en MensFitness.com. Onlangs heeft PADI zich verzekerd van deze berichtgeving op Forbes.com (29.704.584 bezoekers per maand) waar 10 duikbestemmingen werden uitgelicht die je in 2017 gezien moet hebben.

Naast de reguliere media zorgt het PADI-team ervoor dat ze via het online netwerk van PADI in contact komen met duikers, een netwerk dat de wereldwijde duikgemeenschap van mensen die een passie delen voor avontuur en liefde voor de zee bijeen brengt. Het aantal volgers op sociale media van PADI blijft in populariteit toenemen. Op dit moment zijn er ruim 1,6 miljoen volgers op Facebook, 84.400 op Twitter, 22.500 op YouTube en 470.000 op ScubaEarth. “De ‘buzz’ op sociale media is belangrijk want mond-tot-mondreclame is een van de meest effectieve methoden om het gedrag van mensen te beïnvloeden”, aldus Valette. “PADI-duikers kunnen ambassadeurs voor PADI worden, en door hun ervaringen kunnen andere mensen weer enthousiast raken om te gaan duiken en de onderwaterwereld te gaan ontdekken. Hun verhalen vertegenwoordigen de duikbeleving en wij willen helpen hun berichten over de wereld te verspreiden”.

Naarmate de activiteitenkalender van het PADI-team verder in 2017 vordert, ligt de focus niet meer alleen op het werven van nieuwe duikers voor de sport maar ook op het inspireren van duikers van elke brevetniveau om pleitbezorger te worden voor de zee en de bewoners van de zee, de wereldwijde duikgemeenschap en – uiteindelijk – voor de toekomst van onze planeet. Door middel van deze fundamentele visie en toewijding blijft PADI niet alleen de beste in de wereld maar ook de beste voor de wereld op het gebied van duikcursussen.

Be Best. Be PADI – The Way the World Learns to Dive®

The post PADI brengt voor zijn leden het duiken naar de wereld appeared first on PADIProsEurope.