OPROEP AAN ALLE PADI PROS!

AmbassaDiver_Hor_Logo_RedBlk - Copy

De zoektocht gaat voort!

Wij hebben tot nu toe hele mooie aanvragen voor PADI AmbassaDiver ontvangen en willen al diegenen bedanken die ons hun verhaal hebben toegestuurd! Wij willen er nu nog niet al teveel over zeggen, maar we zijn begonnen met het opstellen van een shortlist.

Dus laat deze buitengewone kans niet aan je voorbij gaan! Je hebt nog tot 1 mei 2016 om jouw aanvraag in te dienen.

Als PADI AmbassaDiver vertegenwoordig je alles waar PADI voor staat. Passie voor de oceanen, veilig duiken en continu op zoek naar nieuwe avonturen. Je zal op de officiële PADI Blog worden geïntroduceerd als PADI AmbassaDiver, waar we jouw projecten en jouw verhalen in het zonnetje zullen zetten. Wij zullen jouw avonturen en de manier waarop jij de duikgemeenschap beïnvloed het hele jaar door blijven volgen. Je ontvangt tevens exclusieve PADI AmbassaDiver merchandise.

Weet je niet goed waar te beginnen? Download hier het aanmeldformulier en stuur die met een korte inleiding waarin jij jezelf introduceert terug aan ambassadiver@padi.co.uk.

Voel naar eigen inzicht foto’s, video’s, of links toe.* Je kunt HIER tips lezen over hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw verhaal eruit sprint.

Meer informatie nodig over het PADI AmbassaDiver Programma? Klik hier!

*Aanmelders voor het PADI AmbassaDiver Programma moeten kunnen laten zien dat ze beschikken over een sterke bijdrage wat betreft volgers en bijdragen op social media op het gebied van duiken of duikgerelateerde gebieden.

The post OPROEP AAN ALLE PADI PROS! appeared first on PADIProsEurope.