Nieuwe PADI Divemaster-promotievideo beschikbaar

PADI heeft onlangs een kersverse, nieuwe promotievideo uitgebracht en gepubliceerd op het PADI Producer YouTube-kanaal. De video gaat over de PADI Divemaster-cursus en heeft als doel nieuwe en bestaande duikers te stimuleren de volgende stap te zetten door duikprofessional te worden.

Hieronder enkele ideeën van hoe deze video je kan helpen aan meer omzet:

  • Toon de video op je website en social media om bestaande klanten en hun niet-duikende vrienden te enthousiasmeren voor de levensstijl van de PADI-professional.
  • Speel de video op een (groot) scherm in je winkel af om de aandacht van bezoekers in je winkel te trekken die mogelijk nadenken over hun volgende stap bij duiken.
  • Laat de video zien als onderdeel van de laatste klassikale les aan het einde van de PADI Rescue Diver-cursus om je nieuwe Rescue-duikers te stimuleren bij jou hun duikavontuur voort te zetten.
  • Sluit de link naar de video bij in een e-nieuwsbrief aan je bestaande Rescue-duikers samen met een exclusieve aanbieding om de geadresseerden het extra duwtje in de rug te geven om zich voor de cursus in te schrijven.

Kopieer de volgende link naar de video: https://www.youtube.com/watch?v=YE26EF5fy6Y

Bekijk hier de video!

The post Nieuwe PADI Divemaster-promotievideo beschikbaar appeared first on PADIProsEurope.

Leave a Reply