My PADI. My Ocean. My Hope.

myPADI_Jumbotron_1570x765_v1-1024x499

Elk jaar zorg jij er samen met je collega-duikprofessionals voor dat een miljoen mensen een stap dichter bij de onderwaterwereld komen. Het PADI-brevet wat deze mensen behalen staat synoniem voor ongekend veel plezier en avontuur.

Maar een brevetpas is zoveel meer dan alleen maar een toegangspasje voor het laatste, nagenoeg onontdekte gebied van de wereld. Voor velen is het ook een persoonlijke overwinning waarna hun leven op vele, zinvolle manieren is veranderd. De authentieke, inspirerende verhalen van transformatie op “My PADITM, My Ocean, My Hope” kunnen miljoenen andere mensen van over de hele wereld inspireren om te leren duiken en te blijven duiken, of om duikinstructeur te worden.

My PADI is het verhaal over Leo Morales, die een passie vond in duiken toen hij zijn been vanwege kanker kwijt raakte. My Ocean gaat over Andre Miller die zijn gemeenschap door duikinstructie te geven, betrokken maakte en inspireerde om hun grootste, natuurlijke hulpbron te helpen beschermen. My Hope gaat over de droom van Emily Krak dat anderen leren om de waterwereld te respecteren en te beschermen voor latere generaties.

My PADI brengt verhalen samen die gaan over het menselijke contact dat tot stand wordt gebracht door duiken. Het is gespreksstof over een dieper doel waaruit blijkt dat duiken ons in staat stelt om het beste uit ons zelf te halen. Zodra dit gebeurt voelen wij ons het meest gelukkig. En als wij ons op ons best voelen, zijn we het beste in staat om een levensdoel te vinden en om anderen te helpen hun levensdoel te vinden.

Hebben jouw duikers, vrienden en mensen uit je omgeving ook dergelijke verhalen? Stimuleer hen dan om met ons te delen wat My PADI, My Ocean en My Hope voor hen betekent en hoe duiken hun leven heeft veranderd. Bekijk de verhalen. Laat je erdoor inspireren. En zorg ook zelf voor gespreksstof.

The post My PADI. My Ocean. My Hope. appeared first on PADIProsEurope.