My PADI Club-voordelen voor PADI-leden

mypadiclubpassport

In de laatste uitgave van de Surface Interval heb je meer kunnen lezen over de My PADI Club die in 2017 wordt gelanceerd. Het platform biedt de leden tools, adviezen van kenners en een gemeenschap van gelijkgestemde duikers. Dit om het voor mensen makkelijker te maken te ontdekken en te leren, en om hun passie voor duiken met anderen te delen.

Maar, My PADI Club biedt ook PADI-leden veel voordelen. Hier onder enkele voorbeelden:

  • Verdien commissie voor elke nieuwe duiker die zich via jou aanmeldt bij de My PADI Club.
  • Versterk de relatie met je klanten door klanten te volgen en door met hen via de Dive Logbook-, Buddy Finder- en Go Dive!-functie in contact te blijven.
  • Uitgebreide kortingsacties maken het makkelijker voor My PADI Club-duikers om meer omzet te genereren met de verkoop van uitrusting en boeken, en met reparaties en onderhoud. En ook om meer brevetten uit te schrijven.
  • Gratis reclame maken door van het My PADI Club-platform gebruik te maken om evenementen te promoten en nieuwe klanten te vinden en te werven.
  • Gepersonaliseerde Go Dive!-meldingen brengen je op de hoogte van wanneer je het beste het water in kunt gaan zodat je nooit een kans mist om samen met je klanten een fantastische duik te maken.
  • Onbeperkte, gratis toegang tot het My PADI Club-platform als onderdeel van je PADI-lidmaatschap.

Neem voor meer informatie over de My PADI Club contact op met je PADI-regiomanager of -opleidingsadviseur.

The post My PADI Club-voordelen voor PADI-leden appeared first on PADIProsEurope.