Miljoenen duikers

25milPADI viert dit jaar haar 50e verjaardag. Een halve eeuw betrokkenheid bij de duikindustrie en met name bij duikinstructie. Die betrokkenheid komt hoofdzakelijk door PADI-leden en de duikers die zij brevetteren. Vijftig is een indrukwekkend getal, maar in de zeer nabije toekomst behalen we een nog indrukwekkender getal: 25.000.000. Een enorm groot getal. Het is net iets meer dan de volledige bevolking van Australië. We hebben het hier over het enorme aantal duikers. Kenners voorspellen dat rond december 2016 of januari 2017 een PADI-lid de 25 miljoenste duiker zal brevetteren.

Malaysia/Borneo Video & Photo Shoot-July 2007Vanzelfsprekend is er iets bijzonders in de maak voor zowel de duiker (en buddy) die het 25 miljoenste brevet behaalt, als voor het PADI-lid dat het brevet uitgeeft. Het gerucht gaat dat er een duikreis naar het paradijs op de planning staat…

Spoedig meer details maar blijf in de tussentijd doen waar je goed in bent: het opleiden van zelfverzekerde en bekwame duikers. Tenslotte is dat nou precies wat tot deze ongelooflijke mijlpaal heeft geleid.

Kortom, houd de verjaardagviering in leven, laat duikers weten dat zij onderdeel uitmaken van iets heel groots en belangrijks, en blijf werken aan de volgende 25 miljoen PADI-brevetten.

The post Miljoenen duikers appeared first on PADIProsEurope.