Lidmaatschapsverlengingseizoen bij PADI – Zet jouw steun aan de oceaan voort!

2015 PADI Member Renewal Mask StrapHet seizoen om je PADI-lidmaatschap te verlengen is weer aangebroken! Onze wereldzeeën hebben jouw voortgezette ondersteuning nodig. Jij kan helpen de oceanen waar je zo op gesteld bent te beschermen door een donatie te doen aan Project AWARE.

Wanneer je tegelijk met het verlengen van je PADI-lidmaatschap een donatie van £15, €15, CHF 20 of meer doet, ontvang je als speciale blijk van dank een eco-maskerbandje van Project AWARE (beperkte oplage). Er zijn 4 makkelijke manieren om een donatie doen:

  1. Ga je voor het eerst gebruik maken van automatische lidmaatschapsverlenging? Dan kun je het bedrag dat je wilt doneren online invoeren op de PADI Auto Renewals-pagina.
  2. Als je al gebruik maakt van automatische lidmaatschapsverlenging, dan kun je gewoon een e-mail sturen aan je PADI-team met het verzoek een bedrag toe te voegen.
  3. Geef aan op welke manier je een donatie wilt doen wanneer je jouw lidmaatschap online verlengt.
  4. Vul het formulier PADI Member Renewal 2015 in, dat je vervolgens direct toegestuurd krijgt.

Samen, met iedere overwinning, geven we de oceanen een stem en zetten we de mariene soorten op de wereldwijde agenda. Jouw donatie draagt bij aan de bescherming van kwetsbare haaien- en roggensoorten tegen de grootste bedreiging waar deze dieren nu mee te maken hebben: overbevissing.

Met jouw ondersteuning kan Project AWARE elke kans aangrijpen om ervoor te zorgen dat haaien en roggen niet aan onze aandacht ontsnappen.

Vraag jouw PADI-team namens jou een donatie te doen: customerservices.emea@padi.com

Project AWARE is een met meerdere awards gewaardeerde non-profitorganisatie die jouw ondersteuning oprecht waardeert met de toezegging dat de fondsen op efficiënte wijze zullen worden aangewend voor maximale beschermende impact door middel van innovatieve wereldwijde programma’s.

This entry was posted in Project AWARE and tagged , , by Project AWARE. Bookmark the permalink.

About Project AWARE

Project AWARE is een wereldwijde beweging van duikers die bijdragen aan bescherming van de oceanen - elke duik weer. Project AWARE richt zich op de belangrijke problemen zoals bedreigde haaiensoorten en afval in zee, en zorgt ervoor dat duizenden duikers in meer dan 180 landen het heft in handen nemen om samen te werken aan een schone, gezonde oceaanplaneet waarin het wemelt van het onderwaterleven. Project AWARE Foundation is een erkende non-profitorganisatie.