Is er nog een kans voor de haaien en roggen? Kom nu in actie – Uitsterven is GEEN Optie

Als je de campagne van Project AWARE hebt ondersteund, onze haaienpetitie hebt ondertekend of je hebt ingezet voor de bescherming van haaien – dan is deze boodschap voor jou bestemd.

Nancy IDC, Egypt Red Sea #CITES4SHARKS

Nancy IDC, Egypt Red Sea #CITES4SHARKS

Wij hebben nú jouw hulp nodig. Neem s.v.p. een paar minuten de tijd en stuur rechtstreeks een brief aan de CITES-bestuurders waarin je ze vraagt in maart “JA” te stemmen voor de haaien en roggen. 

Wat wij de komende paar weken nog kunnen doen kan het verschil maken voor 11 soorten haaien en roggen die nu op het puntje van uitsterven staan. Project AWARE loopt zich samen met onze partnerorganisaties meer dan ooit tevoren de benen uit het lijf in de voorbereidingen voor maart. We hebben persoonlijke ontmoetingen met CITES-bestuurders om hun stem te kunnen beïnvloeden. De ruim 120.000 handtekeningen voor de haaienpetitie waar jij ook aan bijgedragen hebt, vormen een sterk argument voor verandering.  Je kunt nu rechtstreeks een brief sturen aan de CITES-bestuurders, waarin je aandringt op internationale bescherming voor deze essentiele diersoorten.

Als duikprofessionals weten we dat Uitsterven Geen Optie is. CITES is de grootste, meest effectieve overeenkomst voor de bescherming van dieren en natuur die er op de wereld bestaat. 

Hartelijk dank voor je hulp aan Project AWARE om de beschermende maatregelen tegen handel in haaien en roggen zeker te stellen. www.projectaware.org

Leave a Reply