Instructor Development Updates van 2015

De volgende Instructor Development Update-programma’s zijn nu voor de regio van Europe, Middle East & Africa ingepland:

Course Director Update: 02/03/2015 Bristol, Verenigd Koninkrijk

IDC Staff Instructor Update: 03/03/2015 Bristol, Verenigd Koninkrijk

Deelname aan de Update van 2015 is vereist voor alle Course Directors met een CD-geldigheidsdatum van juni 2015. Voor alle Instructor Development-professionals wordt deelname sterk aangeraden.

De onderwerpen voor dit jaar zijn onder meer:

  • Trainingsworkshop in het beoordelen met dit keer extra aandacht voor de vernieuwde PADI Open Water Diver-lesdia’s voor het lesgeven op maat
  • Risicomanagementzaken
  • Instructor Development-marketing
  • Nieuwe aanbiedingen voor cursussen en lesmaterialen, tezamen met praktische tips voor het updaten van programma’s voor professionals en hoe kandidaten actief te houden

Inschrijfformulieren zijn vanaf nu op de Pros’-pagina beschikbaar om te downloaden. Je kunt het formulier ook opvragen bij het Instructor Development-team via id.emea@padi.com.

Volg deze programma’s om de allernieuwste lestechnieken te leren en uit te wisselen, en om ten behoeve van een succesvol 2015 essentiële Instructor Development-onderwerpen te bespreken. We kijken er naar uit je daar te mogen verwelkomen!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om er zelf bij te zijn, volg dan de online versie die in het tweede kwartaal van 2015 beschikbaar komt.

Leave a Reply