Gratis marketingtools om je omzet een boost te geven

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om beginners- en vervolgcursussen, en duikapparatuur te verkopen aan nieuwe en bestaande klanten?

Of je nu reclame wil maken voor je bedrijf tijdens een plaatselijk evenement, een nieuwe social media-campagne wilt opzetten of een speciale aanbieding via een e-mailnieuwsbrief aan duikers wilt uitsturen, profiteer van de vele campagnemiddelen door deze vandaag nog te downloaden.

Untitled-1Het pakket is momenteel verkrijgbaar in het Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spanns, Pools en Russisch. Met de campagnemiddelen kun je cursussen promoten van DSD tot en met opleidingen voor professionals zoals die voor Open Water Scuba Instructor.

Het campagnemiddelenpakket bevat:

  • Posters
  • Afbeeldingen voor social media
  • DL Flyer-templates
  • E-mailtemplates
  • E-mailheaders

Klik hier om het pakket in ZIP-formaat te downloaden. Je kunt het ook downloaden door te surfen naar de PADI Pros’-pagina > Toolbox > Marketing > Marketingcampagnes.

Neem voor tips over hoe je de gratis marketingmaterialen zo optimaal mogelijk kunt inzetten contact op met je PADI Regional Manager of schrijf je in voor één van de PADI Business Academy-programma’s.

The post Gratis marketingtools om je omzet een boost te geven appeared first on PADIProsEurope.

Leave a Reply