Felicitaties aan de PADI Instructors die in 2015 de meeste cursisten hebben gebrevetteerd

Go_Pro_CAY07_1136_TS_KingWorld_LGPADI Instructors die tot de top behoren voor wat betreft het aantal uitgeschreven brevetten, ontvangen spoedig hun Elite Instructor Award. Deze award huldigt de prestaties van PADI Instructors die in 2015 50, 100, 150, 200 of 300+ cursisten hebben gebrevetteerd.

De Elite Instructor Award maakt onderscheid tussen PADI-professionals door hun ervaring als PADI-lid te benadrukken en geeft hen een middel om hun elite status te promoten onder cursisten, potentiële cursisten, mogelijke werkgevers en anderen. Zij die de Elite Instructor Award ontvangen, krijgen een erkenningsbrief en certificaat (beide ondertekend door PADI President en Chief Executive Officer Dr. Drew Richardson), een plakplaatje voor hun instructeursbrevetpas, en een e-badge die zij kunnen gebruiken in hun e-mail, op de website, blogs en social media. Elite Award-instructeurs mogen ook het PADI-duikcentrum of –resort waar zij bij aangesloten zijn, toestemming geven om hun Elite Instructor Award te laten vermelden op de bedrijfspagina op internet.

Neem een kijkje op de 2015 Global Elite Instructor-lijst om te zien wie de award verdiend hebben op basis van het aantal brevetten dat zij in 2015 hebben uitgeschreven. PADI Instructors die op de lijst vermeld staan kunnen op deze site naar de “Mijn Account”-tab om daar hun 2015 Elite Instructor e-badge te downloaden. Zij vinden hun e-badge ook op hun PADI Pro Chek-pagina.

Surf naar de PADI Elite Instructor-informatiepagina voor meer informatie over het programma.

padi-elite-instructors-2015

The post Felicitaties aan de PADI Instructors die in 2015 de meeste cursisten hebben gebrevetteerd appeared first on PADIProsEurope.