E-mailadres voor PIC Online vereist!

Voor alle brevetten die via PIC Online of via DSD Registration Online worden verzonden, is het e-mailadres van de cursist verplicht.

De e-mailadressen zijn benodigd voor kwaliteitsdoeleinden en dragen bij aan verbetering van de duikveiligheid door te garanderen dat de PADI-cursussen en -programma’s overeenkomstig de PADI-richtlijnen worden gegeven. Het is gebleken dat cursisten die aan een PADI-programma hebben deelgenomen vaker en nauwkeuriger reageren op de cursusevaluatieformulieren wanneer ze deze zo snel mogelijk na de cursus via e-mail ontvangen.

De cursist kan er op elk moment voor kiezen zich uit te schrijven voor verdere reclameberichten van PADI of van de partnerorganisaties (zoals Project AWARE), ook op het moment dat de PIC Online wordt verstuurd. De schermprint hieronder laat zien waar je de e-mailvoorkeur kunt aangeven.

Email verplicht voor PIC online 1

Als de cursist minderjarig is, dan kan het e-mailadres van de ouder of voogd worden vermeld als deze liever niet het e-mailadres van de minderjarige wil vermelden.

Zonder het e-mailadres van die cursist kun je geen cursistgegevens via PIC Online verzenden. In dat geval verschijnt er een foutmelding (zie hieronder) en zullen de cursistgegevens niet worden verwerkt. Mocht je tegen problemen aanlopen in het geval een cursist geen e-mailadres heeft, neem dan contact op met de afdeling Training.

Email verplicht voor PIC online 2

Wanneer je cursisten vragen waarom een e-mailadres nodig is, leg dan uit dat hun e-mailadres allen voor kwaliteitsdoeleinden zal worden gebruikt. Het cursusevaluatieformulier dat zij via e-mail zullen ontvangen, helpt ons om de hoge standaarden van PADI voor duikveiligheid op een effectieve en efficiënte manier te kunnen handhaven. De cursist kan zich heel eenvoudig uitschrijven voor verdere reclame van PADI die via e-mail wordt verstuurd. Dit kan door te klikken op de link “Uitschrijven” die onderaan al onze berichten staat.

padiproblog twitter

Padiproblog facebook

2 thoughts on “E-mailadres voor PIC Online vereist!

  1. Kunnen jullie dan wel de student record file aanpassen die we bij de crew pack krijgen. hier kunnen de aankomende leerlingen geen email invullen bij hun persoonlijke gegevens

Leave a Reply