Duikbeurzen 2015

msp_header

PADI Europe, Middle East & Africa zal in 2015 op onderstaande duikbeurzen met een stand aanwezig zijn. De aanwezigheid van PADI is ter ondersteuning aan PADI-duikcentra, PADI-leden en duikers, en biedt de gelegenheid om niet-duikers welkom te heten in de wondere onderwaterwereld.

Breng een bezoek aan de PADI-stand voor het laatste nieuws uit het aanbod van PADI, van ReActivate™ tot de Open Water Diver Touch, en ook de NIEUWE PADI App en het nieuwste uit het aanbod uit de reeks producten van PADI Touch. Kom langs en maak gebruik van de interactieve mogelijkheden met de iPads bij de “Touch Stations”, en als je daar toch bent, doe dan meteen mee met onze selfie-wedstrijd “I Love PADI” en maak kans op een eLearning-toegangspas! De medewerkers van klantenservice, opleiding, verkoop en marketing zijn er ook en zij staan je graag te word.

Bezoekers aan deze beurzen die zich bij een van de aanwezige PADI-duikcentra inschrijven voor een PADI-cursus ontvangen een GRATIS PADI T-shirt! Als de inschrijving is afgerond, ontvangt de cursist-in-spé van het duikcentrum een voucher, die bij de PADI-stand ingewisseld kan worden voor een GRATIS PADI T-shirt.

Medewerkers van PADI geven seminars en presentaties. Kijk bij het volledige overzicht van seminars en evenementen op de beurzen via de onderstaande links en lees welke fantastische presentaties er zijn voor jou, voor je medewerkers en voor je PADI-duikers! Vergeet niet om je aan te melden voor het Ledenforum als je van plan bent om een specifieke presentatie bij te wonen. Er is een beperkt aantal plaatsen en deze zullen worden ingedeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’.

Duikbeurzen 2015

Leave a Reply