Dive against Debris Tilburg 2015

projectawareSchoonduiken Piushaven 16 mei 2015.

Help jij mee?!

Na het grote succes van afgelopen jaren, is er vanuit de gemeente Tilburg het verzoek gekomen om net als vorig jaar de Piushaven schoon te duiken. Dit gaat PADI DC Wetsports Divecenters S-21532 doen op zaterdag 16 mei 2015.

Het is de bedoeling dat duikers objecten (fietsen, winkelwagens, bouwafval, kluizen etc.) lokaliseren, welke vervolgens door hun begeleiders (niet-duikers), met touw uit het water gehaald worden. Waarna ze vervolgens met aanhangers naar een container/perceel verplaatst worden. Er wordt tijdens deze duikactiviteiten niet gevaren door andere partijen!

Wederom zoeken zij duikers en zeker ook niet-duikers die op deze zaterdag, van 9.00u tot ongeveer 13.00u, tijd en zin hebben om hen daar mee te helpen.

De taken voor de niet-duiker kunnen zijn, duikploeg begeleider, aan en afvoer met de aanhanger, EHBO, catering, etc.. Als je beschikking hebt over een open aanhanger zou je Wetsport er ontzettend mee helpen als zij deze daarvoor kunnen gebruiken.
Omdat het aantal deelnemers (zowel in het water als aan de kant) bepalend is, om dit te laten doorgaan, komt hier een oproep!!

BEN JIJ, OF KEN JIJ DIEGENE DIE OP ZATERDAG 16 mei IETS KAN BETEKENEN MET DE SCHOONMAAK VAN DE PIUSHAVEN??

Graag ontvangen zij zo snel mogelijk, via info@wetsports.nl, op welke manier jij kunt/wilt bijdragen aan deze schoonmaakdag.
Natuurlijk is er voor iedereen een werkoverall en handschoenen beschikbaar en ook wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje!

Hopelijk tot snel!!

Spence, Tineke en Kinou (Wetsports Divecenters S-21532)