De digitale versie van de Instructor Manual van 2016 is nu in meer talen beschikbaar!

DIM

Eén van de voordelen van verlenging van je PADI-lidmaatschap voor 2016 is dat je 24/7 toegang hebt tot de vernieuwde, digitale versie van de PADI Instructor Manual. Deze is nu in meer dan 17 talen beschikbaar, waar onder de nieuwe taalversies Kroatisch, Tsjechisch, Grieks en Pools.

Deze vernieuwde en gestroomlijnde instructeurshandleiding bevat alle PADI-richtlijnen en uitvoeringsvereisten voor de kerncursussen en –programma’s van PADI en toont deze in een vereenvoudigde en gebruiksvriendelijke opmaak. Gebruik deze vernieuwde handleiding in combinatie met PADI’s Guide to Teaching. Hierin vind je de aanbevolen lestechnieken, tips voor hoe je de cursus kunt geven, informatie over de lesfilosofie en –aanpak, enz. Tevens tref je een overzicht aan van de wijzigingen sinds het uitbrengen van de 2015-versie van de PADI Instructor Manual. Deze wijzigingen zijn reeds in de Instructor Manual van 2016 doorgevoerd.

Log hiervoor in op de PADI Pros’-pagina. Klik op de ‘Essentieel opleidingsmateriaal’-tab en surf door naar de ‘Digitale Instructeurshandleiding’-pagina waar je de digitale versie van de Instructor Manual van 2016 kunt downloaden.

The post De digitale versie van de Instructor Manual van 2016 is nu in meer talen beschikbaar! appeared first on PADIProsEurope.