Ben jij er klaar voor om je volgende stap te zetten in professionele ontwikkeling?

MSTD-Blog page header - 1200x600

Met het PADI Master Scuba Diver Trainer (MSDT)-brevet onderscheid jij je als duikinstructeur omdat je hiermee aangeeft het belangrijk te vinden dat duikers zich blijven ontwikkelen en dat je graag diverse cursussen wilt geven. Nieuwe klanten en potentiële werkgevers stellen dit op prijs. Als je een ‘MSDT’ bent laat dit ook zien dat je de ervaring en brevettering hebt om alle cursussen te geven die duikers moeten volgen om het ultieme recreatiefduikbrevet te behalen, namelijk die van Master Scuba Diver.

Elke PADI Instructor die minstens 25 PADI-duikers heeft gebrevetteerd en minimaal vijf PADI Specialty Instructor-brevetten heeft behaald kan Master Scuba Diver Trainer worden. Dit prestigieuze instructeursbrevet is tevens noodzakelijk als je als PADI Instructor hoger op wil en IDC Staff Instructor en Master Instructor wilt worden. Het is ook een vereiste voor veel TecRec Instructor- brevetten.

Log in op de Pros’-pagina om vandaag nog ONLINE JE AANVRAAG IN TE DIENEN en je carrièrekansen als PADI-professional te vergroten.

Nog niet zover? Vraag je PADI Course Director dan over de mogelijkheden om een MSDT-voorbereidingscursus te volgen.

The post Ben jij er klaar voor om je volgende stap te zetten in professionele ontwikkeling? appeared first on PADIProsEurope.